Ventilationsfläktar

VENTILATIONSFLÄKTAR

 

Bättre boendemiljö med tysta, energieffektiva och miljövänliga fläktar, takfläktar. Byt ventilationsfläkt och minska elförbrukningen med upp till 60 %!
Vi erbjuder ett komplett sortiment med ventilationsfläktar och kundanpassade lösningar. Ventilationen är idag långt ifrån optimal i många svenska bostäder. Dålig ventilation i hemmet kan framkalla allergier, mögel och andra problem. Kännetecken på dålig ventilation och luftomsättning – instängd luft – fukt- och luktproblem – luften står stilla – imma, kallras. Detta är inget ovanligt och den dåliga luften påverkar oss negativt. Tillsammans med dig tar vi fram en lämplig lösningen, med den senaste tekniken, utifrån din bostads förutsättningar. Vi utgår alltid ifrån dina problem och därifrån tar vi fram det lämpligaste för just ditt hem eller Brf.

 

Öka självdraget med en takfläkt, frånluftsfläkt på taket- Frånluftsventilation
En fungerande ventilation är viktig, inte bara ur ekonomiskt perspektiv utan dessutom ur ett hälsoperspektiv. Det finns därför mycket att vinna på att ta frågan på största allvar.

 

Jämfört med äldre ventilationsaggregat för mekanisk frånluft har dagens aggregat och fläktar för frånluftsventilation en betydligt snålare energiförbrukning, ca hälften av motsvarande äldre aggregat. Att detta innebär en klar förbättring med besparande teknisk innovation är lätt att räkna ut – i längden TJÄNAR du på att ha en modern frånluftsventilation!

Tystgående och energieffektiva ventilationsfläktar

Hemluft erbjuder ett komplett sortiment med kundanpassade och skräddarsydda lösningar när det gäller fläktar för mekanisk frånluft, aktiv och fläktstyrd ventilation, t ex kanalfläktar, isolerade boxfläktar och takfläktar. Vi har alla typer av ventilationsfläktar och frånluftsaggregat. Det är viktigt med energisnåla och effektiva fläktar som gör att du får bra inomhusluft och luftväxling. Låt oss titta tillsammans och du kan berätta om dina behov så kan vi rekommendera en bra lösning anpassad för just din bostad. Det är viktigt att installera en fläkt t ex takfläktfläkt, kanalfläkt eller ett ventilationsfläkt som är anpassat till dina specifika behov och daglig användning.

Vi hjälper dig att installera en ny energisnål och effektiv ventilationsfläkt med den ”senaste tekniken” och den nya miljövänliga teknologin. Energisnåla och effektiva fläktar som är anpassade till just din bostad och bidrar till en sänkning av kostnader för energiförbrukning. Bostäder med självdrag eller t ex gamla takfläktar som gjort sitt och behöver uppgraderas med fläktstyrd och aktiv frånluft som ökar luftomsättningen och skapar det undertryck i bostaden som behövs samtidigt som den leder bort gammal förbrukad luft, fukt och föroreningar från bostaden och istället tillföra frisk och ren filtrerad luft, samtidigt som det skapas ett behagligt inomhusklimat.

bostadsventilation-vent