FRÅNLUFTSVENTILATION

Frånluftsventilation

En fungerande ventilation är viktig, inte bara ur ekonomiskt perspektiv utan dessutom ur ett hälsoperspektiv. Det finns därför mycket att vinna på att ta frågan på största allvar.

Jämfört med äldre ventilationsaggregat har dagens aggregat och fläktar för frånluftsventilation en betydligt snålare energiförbrukning, ca hälften av motsvarande äldre aggregat. Att detta innebär en klar förbättring med besparande teknisk innovation är lätt att räkna ut – i längden TJÄNAR du på att ha en modern frånluftsventilation!

bostadsventilation-fan

Få kostnadsfritt prisförslag

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så kommer en av ventilation konsulter kontakta dig.

 • Erfarna medarbetare
 • Kostnadsfri besök och offert
 • Konkurrenskraftiga priser

  Skicka in din förfrågan

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  Frånluftsventilation-ventilation

  Lås oss hjälpa dig med din frånluftsventilation

  Klicka runt med hjälp av menyn ovan eller tveka inte att kontakta oss med hjälp av kontaktformuläret till vänster så berättar vi gärna mycket mer om hur vi kan hjälpa dig, inte bara med din frånluftsventilation utan dessutom med alla slags ventilationsrelaterade frågor.

  När du ändå är här – passa på att läsa lite mer om vilka vi är och hur vi skulle kunna hjälpa dig inom hela ventilationsområdet!

  Alltid hög kvalité
  till ständigt lågt pris!

  • Hög kvalitet
  • Bra priser
  • Effektiv ventilation
  • 40 års erfarenhet och kunskap
  • Miljövälnig ventilation

  OBS

  För allergiska och överkänsliga personer är ventilationen av största betydelse, då den reducerar halten av irriterande och allergiframkallande ämnen, allergener, i luften. God luftväxling är av största vikt om du är allergiker eller vill undvika att få problem med allergi. Eftersom vi tillbringar största delen av vår tid inomhus är det viktigt med en fungerande ventilation som ger god luftväxling och bra luftkvalitet. En bra luftomsättning minskar hälsoproblem som allergier, trötthet och huvudvärk.

  Tack vare ROT-avdraget är det nu extra förmånligt att uppgradera ventilationen.

  Kontakta oss för ett personligt besök så hjälper vi dig till en skräddarsydd lösning som passar just din bostad.

  info@hemluft.se | 08-649 77 00