Frånluftsventilation

info@hemluft.se08-649 77 00

Frånluftsventilation

 

En fungerande ventilation är viktig, inte bara ur ekonomiskt perspektiv utan dessutom ur ett hälsoperspektiv. Det finns därför mycket att vinna på att ta frågan på största allvar.

Jämfört med äldre ventilationsaggregat har dagens aggregat och fläktar för frånluftsventilation en betydligt snålare energiförbrukning, ca hälften av motsvarande äldre aggregat. Att detta innebär en klar förbättring med besparande teknisk innovation är lätt att räkna ut – i längden TJÄNAR du på att ha en modern frånluftsventilation!

fan-img1

Lås oss hjälpa dig med din frånluftsventilation

 

Klicka runt med hjälp av menyn ovan eller tveka inte att kontakta oss med hjälp av kontaktformuläret till vänster så berättar vi gärna mycket mer om hur vi kan hjälpa dig, inte bara med din frånluftsventilation utan dessutom med alla slags ventilationsrelaterade frågor.

När du ändå är här – passa på att läsa lite mer om vilka vi är och hur vi skulle kunna hjälpa dig inom hela ventilationsområdet!

fan-img1

Få kostnadsfritt prisförslag

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så kommer en av ventilation konsulter kontakta dig.

  • Erfarna medarbetare
  • Kostnadsfri besök och offert
  • Konkurrenskraftiga priser

    Skicka in din förfrågan

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.