VENTILATIONSFILTER

Ventilationsfilter

Bra filter gör inte bara att mekaniska komponenter håller bättre och längre, de ger dessutom ett bra skydd mot luftburna sjukdomar. Dålig ventilation leder till dålig luftkvalitet vilket snabbt leder till andningsbesvär eller kroniska sjukdomar och allergier.

Via oss kan du lätt abonnera på filter till din ventilation. Detta är en smidig lösning för att alltid vara försäkrad om att ha nyservade och högpresterande filter i din ventilation. Vill du läsa mer om denna smarta lösning, klicka på länken nedan:
Läs mer om filterabonnemang

 

Vi kommer även gärna hem till dig för att ge dig tips och råd om hur du på bästa sätt kan förbättra din ventilation och ditt inomhusklimat.
Du kan också klicka runt på vår hemsida och läsa mer eller kontakta oss och låta oss berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med din ventilation och dina ventilationsfilter! Vi har många strängar på vår lyra och vi vet mycket om hur du inte bara sparar pengar utan dessutom mår bättre!

Prenumerera på ventilationsfilter

Ventilationsfilter-filter

Alltid hög kvalité
till ständigt lågt pris!

 • Hög kvalitet
 • Bra priser
 • Effektiv ventilation
 • 40 års erfarenhet och kunskap
 • Miljövälnig ventilation

OBS

För allergiska och överkänsliga personer är ventilationen av största betydelse, då den reducerar halten av irriterande och allergiframkallande ämnen, allergener, i luften. God luftväxling är av största vikt om du är allergiker eller vill undvika att få problem med allergi. Eftersom vi tillbringar största delen av vår tid inomhus är det viktigt med en fungerande ventilation som ger god luftväxling och bra luftkvalitet. En bra luftomsättning minskar hälsoproblem som allergier, trötthet och huvudvärk.

Tack vare ROT-avdraget är det nu extra förmånligt att uppgradera ventilationen.

Kontakta oss för ett personligt besök så hjälper vi dig till en skräddarsydd lösning som passar just din bostad.

info@hemluft.se | 08-649 77 00

Mekanisk-franluft-filter

Luftfilter

Bli energismart! Genom att byta luftfilter två gånger per år minskar du energianvändningen i bostaden samtidigt som det ger ett grundskydd för mekaniska komponenter som fläktar, värmeväxlare och värmebatterier i din ventilation.

Våra luftfilter ska skydda komponenter och förbättra miljön, samtidigt som de skall bidra till att sänka dina totala driftskostnader. Visste du t ex att den största kostnaden för luftfiltret sett ur ett livscykelperspektiv utgörs av fläktens energikonsumtion? Att regelbundet byta luftfilter blir en sparbössa som samtidigt förbättrar miljön.

Prenumerera på luftfilter

Hos oss har du möjligheter till ett filterabonnemang. Klicka här och läs mer om hur du ska gå till väga:

Att kunna allt om luftfilter är bara en av många tjänster vi erbjuder och när du ändå är här, ta dig gärna tid att klicka runt lite och ta del av vad vi mer skulle kunna göra för dig och din fastighet. Vi vet inte bara hur en bra och välservad ventilation påverkar din plånbok, vi vet dessutom en hel del om vilka effekter den kan ha på hälsan då det finns tydliga samband mellan ohälsa och dålig ventilation. Därför är det av vikt att ta sina luftfilter på största allvar.

Få kostnadsfritt prisförslag

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så kommer en av ventilation konsulter kontakta dig.

 • Erfarna medarbetare
 • Kostnadsfri besök och offert
 • Konkurrenskraftiga priser

  Skicka in din förfrågan

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.