Ventilation

Vi hjälper dig med frisk luft i ditt hem. Din ventilationsfirma i Stockholm

 

Bor du i Stockholms området i ett hus eller villa och vill ha bättre luftväxling och ventilation, kontakta då Hemluft för en kostnadsfri rådgivning om hur vi kan hjälpa dig med ditt ventilationssystem på bästa sätt.
Dålig ventilation i hemmet kan framkalla allergier, mögel och andra problem. Kännetecken på dålig ventilation och luftomsättning – instängd luft – fukt- och luktproblem – luften står stilla – imma, kallras. Detta är inget ovanligt och den dåliga luften påverkar oss negativt.
”Passa på nu” Av oss får du en kostnadsfri offert på ett nytt ventilationssystem med den senaste tekniken. Hemluft står för snabb och pålitlig service med professionella slutresultat.

 

Har du en bostad med självdrag?
Du kanske bor i ett äldre hus med självdrag och vill installera ett FTX system eller mekanisk frånluft, takfläktar, kanalfläktar, du vill se ett FTX aggregat med den senaste tekniken eller se över dina gamla ventilationsfläktar, vi löser alla typer av ventilations problem. Hemluft har stor erfarenhet och är specialister på att åtgärda dålig ventilation i bostäder med självdrag. Lösningen är installation av fläktstyrd och aktiv frånluft som ökar luftomsättningen och skapar det undertryck som behövs. Vi utför den här typen av installationer regelbundet. Det är inte ovanligt att äldre hus med självdrag förlorar luftväxlingen och ventilationen helt efter att man ersatt den gamla typen uppvärmning med värmepumpar, direktverkande el och fjärrvärme, man har även tilläggs isolerat, tätat till huset samt bytt fönster. För att få god ventilation och luftväxling, strävar man efter att skapa undertryck i huset, så att luften “dras” nerifrån och upp genom huset och ut genom skorstenen.
Vi får ofta frågan om att utföra den här typen av installationer – att konvertera självdrag till mekanisk frånluft. Då rekommenderar vi ett ventilationssystem med aktiv frånluft monterat på bostadens skorsten, en skräddarsydd och måttanpassad samlingslåda anpassad speciellt för självdragshus.
Vi åtgärdar ventilations problemen i bostäder med självdragsventilation, ventilation genom självdrag.
När du vill installera ett nytt eller byta ut din gamla ventilation är det viktigt att arbetet görs fackmannamässigt. Hemluft har ett team med duktiga tekniker som är proffs på allt inom ventilationssystem och aggregat för luftbehandling. Alla projekt är unika och kräver noga förberedelser, vi erbjuder därför helhetslösningar för dig som är intresserade av att installera eller bygga om ditt ventilationssystem. Alla projekt behandlas individuellt där vi lägger stor vikt vid de små detaljerna för att möta varje kunds enskilda behov. Vi kan ventilation. Om ni har problem med ventilationen, felsöker vi och åtgärdar problemen. Vid om- eller nybyggnation erbjuder vi er lösningar för att ni ska få en optimal ventilationslösning. Vi byter ventilationsaggregat och fläktar, vår ”paradgren” är konvertering av självdrag till fläktstyrd ventilation eller mekanisk frånluftventilation.

 

Vi utför uppdrag åt såväl privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Varje uppdrag är unikt och vi arbetar målmedvetet utefter kundens önskemål. Vi jobbar enligt noggrant framtaga arbetsprocesser för att kunna garantera ett smidigt arbete som håller hög kvalitet.
Vi utför alla typer av ventilationsarbeten. Aggregatbyten, Fläktbyten, Felsökning, Service, Funktionskontroll, Kanalrengöring och Filter byte samt filteravtal. Vi är experter på äldre hus med självdrag, där vi konverterar till fläktstyrd och aktiv frånluft så kallad mekanisk och fläktstyrd frånluft.
Vi är specialister på ventilation och vi har noga utvalda ventilationstekniker med största möjliga erfarenhet av ventilationsservice installation Ventilation Stockholm.

Vi är Certifierat GULDBOLAG – Sveriges starkaste företag

Värde · Stabilitet · Lönsamhet
Detta är ett bevis på att vi är välskötta, pålitliga, långsiktiga, stabila och seriösa. En riktigt bra ventilationsfirma i Stockholm. Det är en viktig parameter när du ska välja vem du ska göra affärer med, eller vid samarbeten. Vi har noga utvalda medarbetare och tekniker med mer än 40-års erfarenhet, som arbetar med stor kompetens inom olika typer av ventilations lösningar. Vi kan ventilation och utför service, kanalrengöring och byte av filter på alla typer av ventilationssystem och aggregat, takfläktar, frånluftsystem samt fläktaggregat. Om du har problem med ventilationen, felsöker vi och åtgärdar problemen. Vid om- eller nybyggnation erbjuder vi dig den senaste tekniken för att du ska få en optimal ventilationslösning. Vi byter ventilationsaggregat, filter och fläktar. Har du ett hus med självdrag så hjälper vi dig till en effektiv fläktstyrd frånlufts ventilation. Vår ”paradgren” är konvertering av självdrag till energieffektiv och tyst fläktstyrd ventilation (mekanisk frånluftventilation). Vi fixar befintliga system, åtgärdar fel och brister i din gamla ventilationsanläggning, utför kanalrengöring, funktionskontroller och byter filter åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare och förvaltare. Vi är din Ventilationsfirma i Stockholm och hjälper dig med Installation & service. När du ska installera nytt eller byta ut din gamla ventilation, är det viktigt att arbetet görs fackmannamässigt. Våra duktiga tekniker är proffs på allt inom ventilation och ventilationsservice.
Hemluft är din Ventilationsfirma i Stockholm med ett helhetstänk som fokuserar på kvalitet, kompetens och kostnadseffektivitet.

Ventilation – mer info

Klicka runt på vår hemsida eller kontakta oss, så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med din ventilation i Stockholm!

Läs mer om:
Bostadsventilation, Frånluftsventilation, Luftfilter, Ventilationsaggregat, Ventilationsfilter, Filter ventilation, Ventilationskontroll, Ventilationssystem eller Värmeväxlare