FTX

FTX ventilation i Stockholm

Vi hjälper dig att installera FTX, ett ventilationssystem med roterande värmeväxlare. Ett sådant ventilationssystem, ventilationsaggregat med värmeväxlare kallas för FTX-system eller FTX-aggregat.

Har du ett gammalt aggregat och det kanske är dags att uppgradera din ventilation med ett nytt som har den ”senaste tekniken”? Tveka då inte att kontakta oss, info@hemluft.se. Vi hjälper dig att välja ett aggregat med den nya miljövänliga teknologin som går att installera i din bostad utan störande ingrepp. De nya FTX-aggregaten är mycket effektivare, har högre verkningsgrad, bättre värmefunktion, högre luftflöden och är mycket tystare än de äldre aggregaten.

FTX-ventilation är en kostnadseffektiv och okomplicerad teknik som utvinner värme ur ventilationsluften. Med ett bra FTX-ventilationsaggregat återvinns upp till 86 % av den värme som finns i huset samtidigt som huset får en perfekt ventilation. Om ni vill ha en så bra värmeåtervinning som möjligt i ert ventilationssystem är ventilationsaggregat med roterande värmeväxlare den bästa lösningen.

En roterande värmeväxlaren överför både värme och kyla vilken gör den bra att ha både vintertid och sommartid. FTX-ventilationsaggregaten fungerar lika bra och ger hög kvalitet till både småhus och större fastigheter. Tester gjorda av Energimyndigheten visar att om du installerar ett FTX-system i en välisolerad bostad, så kan du göra en energibesparing på ca 6 000 kilowattimmar per år.

bostadsventilation-fan

Få kostnadsfritt prisförslag

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så kommer en av ventilation konsulter kontakta dig.

 • Erfarna medarbetare
 • Kostnadsfri besök och offert
 • Konkurrenskraftiga priser

  Skicka in din förfrågan

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  bilden

  Hemluft Ventilation AB FTX-aggregat monterat på vinden

  Vill du spara på energi och få en bekvämare inomhusmiljö är det bra att installera ett ventilationsaggregat med värmeväxlare i huset, på vinden.

  Ventilationsaggregat med värmeväxlare kallas för FTX-aggregat.
  FTX-aggregat står för från- och tilluftsventilation med värmeväxlare. Det är en effektiv, kostnadseffektiv och okomplicerad teknik som utvinner värme ur ventilationsluften.

  FTX Aggregat

  Våra nya FTX aggregat har blivit en riktig storsäljare, kanske för att de är gjorda med den senaste miljövänliga tekniken och har högre luftflöden samt mycket tystare och användarvänligt. Dessutom med en mycket energieffektiv värmeväxlare.

  Vi hjälper dig att byta till den energieffektiva och miljövänliga FTX-tekniken.
  Våra svensktillverkade FTX-aggregat som är perfekta för ventilation i villor, lägenheter, hus samt kontor och andra arbetsplatser.

  ftxImg

  Alltid hög kvalité
  till ständigt lågt pris!

  • Hög kvalitet
  • Bra priser
  • Effektiv ventilation
  • 40 års erfarenhet och kunskap
  • Miljövälnig ventilation

  OBS

  För allergiska och överkänsliga personer är ventilationen av största betydelse, då den reducerar halten av irriterande och allergiframkallande ämnen, allergener, i luften. God luftväxling är av största vikt om du är allergiker eller vill undvika att få problem med allergi. Eftersom vi tillbringar största delen av vår tid inomhus är det viktigt med en fungerande ventilation som ger god luftväxling och bra luftkvalitet. En bra luftomsättning minskar hälsoproblem som allergier, trötthet och huvudvärk.

  Tack vare ROT-avdraget är det nu extra förmånligt att uppgradera ventilationen.

  Kontakta oss för ett personligt besök så hjälper vi dig till en skräddarsydd lösning som passar just din bostad.

  info@hemluft.se | 08-649 77 00