Varför är det så viktigt att regelbundet utföra service och felsökning på mitt FTX aggregat

Varför är det så viktigt att regelbundet utföra service och felsökning på mitt FTX aggregat

Det är viktigt att regelbundet utföra service och felsökning på ditt FTX-aggregat av flera anledningar:

 1. För att säkerställa optimal prestanda: Genom att utföra regelbunden service och underhåll på ditt FTX-aggregat kan du säkerställa att det fungerar på optimal nivå. Om din enhet inte fungerar korrekt kan det leda till ineffektiv drift, högre energikostnader och en kortare livslängd.
 2. För att förhindra systemfel: Om din FTX-enhet inte har rengjorts och underhållits regelbundet kan det leda till att damm och smuts samlas i enheten. Detta kan orsaka överhettning och andra problem som kan leda till systemfel och potentiellt farliga situationer, såsom brand.
 3. För att förbättra luftkvaliteten: Om din FTX-enhet inte rengörs regelbundet kan det orsaka en uppbyggnad av damm, pollen och andra allergener i enheten. Detta kan leda till en försämring av luftkvaliteten inomhus, vilket kan påverka hälsan hos dem som vistas i byggnaden. Det kan framkalla allergier och andra sjukdomar, framför allt hos barn.
 4. För att förlänga livslängden: Genom att regelbundet underhålla och serva din FTX-enhet kan du förlänga dess livslängd och minska risken för kostsamma reparationer eller ersättning av enheten.
Sammanfattningsvis är regelbunden service och felsökning av ditt FTX-aggregat viktigt för att säkerställa optimal prestanda, förhindra systemfel, förbättra luftkvaliteten och förlänga livslängden.

Hemluft

Vi åtgärdar fel och brister i alla typer av ventilationsanläggningar, aggregat och fläktsystem. Har du problem med din ventilation? Då felsöker vi och åtgärdar problemen.
 
Vi hjälper dig med byte av ventilationsaggregat, FTX system och fläktar, service och reparation även rengöring, kanalrengöring.
 
Ombyggnad och renovering av befintlig ventilation är vanliga uppdrag. Vill du ha hjälp av våra duktiga och certifierade ventilations tekniker, då ska du kontakta oss. Vi ser ofta bostäder där ventilationen inte fungerat av olika anledningar. Där uppstår lätt problem med fukt och mögel, det finns även ett samband mellan dålig ventilation med dåliga luftflöden i inomhusluften och risker för allergier och astma.
 
Hemluft är din ventilations expert i Stockholm. Våra välutbildade ventilationstekniker har stor erfarenhet och kunskap när det gäller ventilation och olika system för luftbehandling. Stockholms Län är vårt geografiska arbetsområde vilket har gjort att vi känner till stadens fastigheter och de specifika behoven. Våra uppdragsgivare är privatpersoner, villaägare, bostadsrättsföreningar (Brf), fastighetsägare, förvaltare och byggföretag.
 
Ventilationsrengöring & serviceGenom regelbunden kontroll och service av våra ventilationstekniker minimeras riskerna för akuta driftstopp, dessutom får du löpande information om ventilationens status. Vi utför felsökning, kanalrengöring och service av samtliga förekommande ventilationssystem på marknaden. Till exempel; Bacho Minimaster, ACF, ACC, ACJ, Ventex, Vevex, Rexovent, RDAA, RDAB, Rexonet, RDKA, Husqvarna, QVFTX, QVLV6, Temovex, Essvex, Villavent, VM1, VM2 samt SVAB och Skänninge Ventilation.
 
Kanalrengöring är en rensning av ventilationskanalerna, den utförs för att minska tryckfallet i kanalerna och att luftväxlingen ska öka samt upprätthålla rätt luftflöden i ditt ventilationssystem. Erfarenheten visar att en rengöring kan förbättra effekten avsevärt. Resultatet blir att du får en ren och frisk luft att andas.

Kontakta Oss

 

FÅ KOSTNADSFRITT PRISFÖRSLAG

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så kommer en av ventilation konsulter kontakta dig.

 •  Erfarna medarbetare
 •  Kostnadsfri besök och offert
 •  Konkurrenskraftiga priser

  Skicka in din förfrågan

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.