Vad kostar det att installera mekanisk ventilation?

Vad kostar det att installera mekanisk ventilation?

Vi på Hemluft är experter på ventilation och vi hjälper dagligen kunder att installera nya ventilationssystem, underhålla deras gamla samt ge råd kring vilken typ av ventilation de bör välja. Det som många av våra kunder undrar över är vilket system som passar bäst för deras bostad, och såklart vad det kostar. Priserna för olika system kan såklart variera beroende på många olika faktorer, och för att få ett exakt pris är det alltid bäst att kontakta oss direkt. 

Mekanisk ventilation, eller mekanisk frånluft som det också heter, är ett effektivt sätt att byta ut dålig luft inomhus till fräsch luft från utsidan av huset. Det fungerar genom att den gamla, dåliga luften vädras ut genom fläktar i kök, våtrum eller dylikt, medan den fräscha luften kommer in via friskluftsventiler. Mekanisk frånluft blev populärt redan på 70-talet men det är inte lika vanligt idag – trots att det är ett effektivt ventilationssystem.

Installation och pris

Vi på Hemluft är experter på allt inom ventilation och vi kan hjälpa dig att hitta rätt system för dig. Vare sig du är intresserad av mekanisk frånluft, FTX eller något av våra andra system kan vi tipsa dig om något som passar för din bostad. Vi kommer hem till dig och genomför installationen, såväl som hjälper dig med eventuella underhåll framöver.

För dig som är intresserad av mekanisk frånluft kan det såklart vara bra att ha en prisbild innan du bestämmer dig. Precis som alla typer av ventilationssystem kan priset variera enormt mycket beroende på ett flertal olika faktorer, såsom bostad och storlek på bostaden. I regel brukar en installation av mekanisk frånluft ligga på omkring 30 000–60 000 kronor, men det behöver kan som sagt variera enormt mycket. För att få en exakt offert kring ditt pris är det bäst att kontakta oss på Hemluft direkt.

 

FÅ KOSTNADSFRITT PRISFÖRSLAG

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så kommer en av ventilation konsulter kontakta dig.

 •  Erfarna medarbetare
 •  Kostnadsfri besök och offert
 •  Konkurrenskraftiga priser

  Skicka in din förfrågan

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  Vi hjälper dig att hitta rätt ventilationssystem

  Att hitta rätt ventilationssystem för din bostad kräver lite experthjälp – något som du givetvis får av oss på Hemluft. När våra kunder efterfrågar mekanisk frånluft tar vi fram en offert och presenterar den. Vi sköter allt från installation till underhåll och vi finns såklart även här för dig om du behöver hjälp med något, eller om du vill ställa en fråga eller två. Vi värderar god service till våra kunder och det är viktigt för oss att du blir nöjd med ditt nya ventilationssystem såklart.

  Om du vill boka en offert för mekanisk frånluft, eller om du bara har några andra funderingar, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi återkommer så snart vi kan med svar på alla dina frågor. Välkommen till oss på Hemluft – proffs på ventilation sedan 40 år tillbaka.

  Kontakta Oss

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.