Vad kostar det att installera FTX-system?

Vad kostar det att installera FTX-system?

För dig som är intresserad av att uppdatera ditt nuvarande ventilationssystem kan FTX vara rätt lösning! Det är ett kostnadseffektivt och miljövänligt ventilationssystem med värmeåtervinning och till- och frånluftsystem. Att byta till ett FTX-system är inte bara bra för miljön och för plånboken – det är dessutom effektivare för ditt hem. Många som har valt att installera FTX vittnar om att de fått bättre luft i hemmet, och ett mer behagligt inomhusklimat.

Vi på Hemluft är proffs på ventilation och vi kan hjälpa dig att byta ut ditt nuvarande ventilationssystem mot ett FTX-system. Vi har över 40 års erfarenhet av ventilation och vi erbjuder högkvalitativa produkter som håller länge och gör jobbet som de ska – utan problem. Hos oss kan du få tips och råd kring hur ventilationssystem fungerar, vilket som är bäst för din bostad och givetvis få offerter på vad det kommer att kosta dig att installera ett nytt ventilationssystem.

Boka en kostnadsfri offert

Om du är intresserad av att lära dig mer om FTX har vi all information du behöver här på hemsidan. Du är dessutom alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill boka en offert såklart. Vi gör vårt bästa för att svara så fort vi kan och vi försöker alltid att ge våra kunder så snabb och god service som möjligt.

Skicka in din förfrågan på vår hemsida så återkopplar vi så fort vi kan. Välkommen till oss på Hemluft – proffs på ventilation sedan 40 år tillbaka.

IMG_0714
 

FÅ KOSTNADSFRITT PRISFÖRSLAG

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så kommer en av ventilation konsulter kontakta dig.

 •  Erfarna medarbetare
 •  Kostnadsfri besök och offert
 •  Konkurrenskraftiga priser

  Skicka in din förfrågan

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  FTX pris och installation

  Att installera FTX-system i hemmet kommer med många fördelar, och det är verkligen en investering som kommer att gynna er. Priset för FTX kan variera beroende på bostaden och en del andra saker. Det kan vara svårt att ge en exakt siffra utan att veta mer om dig och din bostad. men generellt sett brukar ett komplett FTX-system med kanalsystem och allt, kosta omkring 90 000–120 000 kronor efter ROT-avdraget. Men om du har ett befintligt kanalsystem och bara behöver byta till ett nytt FTX aggregat, så blir priset betydligt och väldigt mycket lägre. Om du vill få en exakt offert baserad på just din bostad är du välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.

  Våra priser är några av de lägsta på marknaden. Vi vill att våra kunder ska betala för en högkvalitativ ventilation, inte en massa extra kostnader. Hos oss kan du alltid förvänta dig en rimlig offert för både produkter, installation och underhåll – oavsett vem du är. När du anlitar oss på Hemluft för ett FTX-system kan du dessutom alltid räkna med hög kvalitet, bra service och givetvis underhåll. Vi är noggranna med att alltid se till så att våra kunder får den hjälp de behöver, både innan, under och efter installationen. Det är något som ingår i våra priset och något som vi tar på stort allvar.

  Kontakta Oss

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.