Vad är FTX?

Vad är FTX?

Vi på Hemluft är experter på ventilationssystem och vi har över 40 års erfarenhet inom branschen – vilket innebär att vi kan ett och annat om ventilation. Vi hjälper dagligen våra kunder att hitta ett system som passar dem, och som är så bra och effektivt som möjligt för just deras bostad. En av de vanligaste frågorna som vi får är vad FTX är för någonting, något som vi ska förklara nu!

FTX är ett ventilationssystem

Det finns otroligt många olika typer av ventilationssystem på marknaden och FTX är ett av de mest kostnadseffektiva och miljövänliga alternativen. Det är dessutom otroligt mycket mer effektivt än andra system, vilket gör att många väljer att installera det i sina hem. Ett FTX-system är ett flexibelt till- och frånluftssystem som dessutom har värmeåtervinning. Det består i regel av två fläktmotorer, en för våtutrymmen som tar bort gammal luft (frånluft) samt en för sovrum eller vardagsrum som tillför fräsch luft (tilluft).

IMG_0766
 

FÅ KOSTNADSFRITT PRISFÖRSLAG

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så kommer en av ventilation konsulter kontakta dig.

 •  Erfarna medarbetare
 •  Kostnadsfri besök och offert
 •  Konkurrenskraftiga priser

  Skicka in din förfrågan

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  Varför ska jag välja FTX?

  Det finns många fördelar med FTX och vi rekommenderar många av våra kunder att välja just FTX till deras bostad. Bland annat på grund av att det är kostnadseffektivt, bra för miljön och ett otroligt effektivt system i allmänhet. Det ger en konstant luftcirkulation i bostaden och förbättrar luften inomhus. Det ger en otroligt bra och ren inomhusluft som dessutom skapar ett bra inomhusklimat i hela din bostad. Det är dessutom ett bra val för pollenallergiker, eller för dig som är känslig mot dålig luft.

  Vad kostar FTX?

  Priset för ett FTX-system och installation kan variera beroende på många olika faktorer. Dels beroende på var du bor, vilken typ av bostad du har och såklart hur stor din bostad är. För ett fast pris är det alltid bäst att kontakta oss på Hemluft direkt – så återkopplar vi till dig med en offert för både systemet och installationen.

  Vi på Hemluft har lång erfarenhet inom branschen och vi hjälper dagligen våra kunder att hitta rätt ventilationssystem där deras bostad. Om du behöver hjälp med att hitta rätt, eller om du vill ställa frågor om FTX är du alltid välkommen att kontakta oss. Du kan dessutom kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert på installationen av ditt nya FTX-system!

  Kontakta Oss

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.