Om jag har problem med min ventilation, vad gör jag då?

Om jag har problem med min ventilation, vad gör jag då?

Om du har problem med din ventilation kan det finnas flera orsaker till detta, till exempel en igensatt filter, smuts och damm i kanalerna eller en mekanisk defekt. Du bör beställa en felsökning med åtgärdsförslag. Här är några steg du kan ta för att försöka lösa problemet:

 1. Kontrollera ventilationskanalerna, de behöver rengöras med jämna mellanrum: Kontrollera om det finns några hinder eller föremål som blockerar ventilationskanalerna. Om du inte hittar något, beställ en rengöring av kanalerna.
 2. Kontakta en professionell ventilations tekniker för en felsökning: Om du inte kan lösa problemet på egen hand, kontakta en professionell som kan hjälpa dig att diagnostisera och lösa problemet, felsökning med åtgärdsförslag. En professionell kan också ge råd om underhåll av ventilationssystemet för att förhindra framtida problem.
 3. Kontrollera luftfiltret: Om filtret är igensatt kan det minska luftflödet och orsaka problem med ventilationen. Kontrollera filtret och rengör eller byt ut det om det behövs. Du kan beställa ett filteravtal med automatisk hemleverans en gång per år.
 4. Öppna fönster: Om ventilationssystemet inte fungerar som det ska kan du öppna fönstren för att säkerställa att det finns tillräckligt med frisk luft i rummet.
Det är viktigt att ta hand om problem med ventilationen eftersom det kan påverka din hälsa och välbefinnande negativt. Du kan även få problem med mögel och röta och i värsta fall kan det vara risk för brand när damm och smuts samlas i ditt ventilationssystem.

Kontakta Oss

 

FÅ KOSTNADSFRITT PRISFÖRSLAG

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så kommer en av ventilation konsulter kontakta dig.

 •  Erfarna medarbetare
 •  Kostnadsfri besök och offert
 •  Konkurrenskraftiga priser

  Skicka in din förfrågan

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.