Luftfilter

Luftfilter

 

Bli energismart! Genom att byta luftfilter två gånger per år minskar du energianvändningen i bostaden samtidigt som det ger ett grundskydd för mekaniska komponenter som fläktar, värmeväxlare och värmebatterier i din ventilation.

 

Våra luftfilter ska skydda komponenter och förbättra miljön, samtidigt som de skall bidra till att sänka dina totala driftskostnader. Visste du t ex att den största kostnaden för luftfiltret sett ur ett livscykelperspektiv utgörs av fläktens energikonsumtion? Att regelbundet byta luftfilter blir en sparbössa som samtidigt förbättrar miljön.

Prenumerera på luftfilter

 

Hos oss har du möjligheter till ett filterabonnemang. Klicka här och läs mer om hur du ska gå till väga:

 

Att kunna allt om luftfilter är bara en av många tjänster vi erbjuder och när du ändå är här, ta dig gärna tid att klicka runt lite och ta del av vad vi mer skulle kunna göra för dig och din fastighet. Vi vet inte bara hur en bra och välservad ventilation påverkar din plånbok, vi vet dessutom en hel del om vilka effekter den kan ha på hälsan då det finns tydliga samband mellan ohälsa och dålig ventilation. Därför är det av vikt att ta sina luftfilter på största allvar.