Jämförelse av olika FTX-ventilationssystem på marknaden

Jämförelse av olika FTX-ventilationssystem på marknaden

Det finns många olika FTX-ventilationssystem på marknaden med olika egenskaper och prestanda. Nedan följer en kort jämförelse av några av de mest populära systemen: Hemluft Ventilation AB är återförsäljare för alla system nedan! info@hemluft.se

 1. Acetec A100SDetta system är känt för sin höga effektivitet och tysta drift. Det är också mycket flexibelt och kan anpassas till olika typer av byggnader, mycket bra och energieffektivt med möjlighet att värma och kyla en bostad. Dessutom väldigt bra filtrering av luften.
 2. Östbergs Heru är ett FTX-system som är energieffektivt och kan användas för att värma och kyla en byggnad. Det är också utformat för att minimera ljudnivån och ge ren och frisk luft.
 3. FläktGroup VillaMaster – har hög effektivitet och låg ljudnivå. Den har också en inbyggd värmeväxlare som kan användas för att värma och kyla luften som passerar genom systemet.
 4. Systemair SAVE – är ett FTX-system som har en hög effektivitet och kan användas för att ventilera både små och stora byggnader. Det är också mycket flexibelt och kan anpassas till olika typer av byggnader.
 5. Swegon Casa – är ett FTX-system som är mycket tyst och energieffektivt. Det är också lätt att installera och underhålla.

  Det är viktigt att notera att valet av FTX-system beror på olika faktorer, inklusive byggnadens storlek, användningsändamål och budget. Det är alltid bäst att konsultera ett professionellt företag för att avgöra vilket system som är bäst för dina behov. Kontakta Hemluft! info@hemluft.se
image(4)

Kontakta Oss

 

FÅ KOSTNADSFRITT PRISFÖRSLAG

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så kommer en av ventilation konsulter kontakta dig.

 •  Erfarna medarbetare
 •  Kostnadsfri besök och offert
 •  Konkurrenskraftiga priser

  Skicka in din förfrågan

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.