Jag har problem med mitt gamla luftvärmeaggregat

Jag har problem med mitt gamla luftvärmeaggregat

Jag har problem med mitt gamla luftvärmeaggregat Bahco ACJ, kan jag byta ut det?

Luftvärmeaggregat Bahco ACJ är ett luftburet värmesystem som betjänar huset med förvärmd luft.
 
De här aggregaten brukar de sitta upphängda i taket i en tvättstuga. Detta aggregat är oftast kopplat till ett Bacho minivent eller minimaster aggregat. ACJ aggregatet sitter innan luften kommer in i huset och tar emot inkommande luft från FTX-aggregatet, värmer upp den, filtrerar luften ytterligare och skjuter sedan vidare värmen ut i hela bostaden.
 
Bahco ACJ har två ersättande luftvärmeaggregat på marknaden, Swegons CombiWin och Fläktgroups ACJB.
 
Att byta ut ditt gamla Bahco ACJ till ett nytt, resulterar i att du får lägre energiförbrukning, högre kapacitet, bättre luftflöden, renare luft och lägre ljudnivå.
miljövänlig-ventilation
 

FÅ KOSTNADSFRITT PRISFÖRSLAG

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så kommer en av ventilation konsulter kontakta dig.

 •  Erfarna medarbetare
 •  Kostnadsfri besök och offert
 •  Konkurrenskraftiga priser

  Skicka in din förfrågan

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  OBS! Om du tänker försöka reparera och serva ett äldre Bahco aggregat, så finns det väldigt få reservdelar och det lönar sig att istället byta ut det mot ett nytt modernt med den senaste tekniken som är energieffektivt, med högre värmekapacitet, tystare och drar mindre el. Risken med att försöka reparera är att man byter någon del, så uppstår det följdfel och det slutar med väldigt höga kostnader för ett gammalt och omodernt aggregat. Kontakta oss, så hjälper vi dig! info@hemluft.se

  Kontakta Oss

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.