Hur man väljer rätt FTX-ventilationssystem för sitt hem?

Hur man väljer rätt FTX-ventilationssystem för sitt hem?

Att välja rätt FTX-ventilationssystem för ditt hem kan vara en utmaning, men det är viktigt att göra rätt val för att säkerställa bra luftkvalitet och energieffektivitet i ditt hem. Här är några faktorer att tänka på när du väljer ett FTX-ventilationssystem: Hemluft Ventilation AB hjälper dig välja rätt!

 1. Storlek på ditt hem: Det är viktigt att välja ett FTX-system som är tillräckligt stort för att effektivt ventilerar ditt hem. Ett för litet system kan inte klara av att ta bort all förorenad luft i ditt hem och kan leda till problem med dålig luftkvalitet.
 2. Värmeåtervinning: FTX-system är utformade för att återvinna värme från utgående luft och använda den för att värma upp inkommande luft. Detta sparar energi och minskar uppvärmningskostnaderna. Så det är viktigt att välja ett system med hög värmeåtervinningskapacitet.
 3. Luftflödeshastighet: För att säkerställa att systemet effektivt ventilerar ditt hem måste det ha tillräckligt hög luftflödeshastighet. Detta beror på faktorer som antalet rum och antalet personer som bor i hemmet. Ju fler människor i hemmet desto högre luftflöde krävs för god luftväxling.
 4. Ljudnivå: FTX-system kan producera ljud, så det är viktigt att välja ett system som inte stör din vardagliga aktivitet. Se till att välja ett system med en låg ljudnivå.
 5. Installation: FTX-system kräver installation av en professionell tekniker. Se till att välja ett företag som har erfarenhet av installation av FTX-system och som kan ge dig råd om vilket system som passar bäst för ditt hem. Hemluft har både erfarenhet och duktiga och certifierade tekniker. info@hemluft.se
  Sammanfattningsvis är det viktigt att välja ett FTX-system som är tillräckligt stort för att effektivt ventilerar ditt hem, har hög värmeåtervinning, tillräckligt hög luftflödeshastighet, låg ljudnivå och installerats av erfarna tekniker.
IMG_0716

Kontakta Oss

 

FÅ KOSTNADSFRITT PRISFÖRSLAG

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så kommer en av ventilation konsulter kontakta dig.

 •  Erfarna medarbetare
 •  Kostnadsfri besök och offert
 •  Konkurrenskraftiga priser

  Skicka in din förfrågan

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.